Wat voor cijfer geef jij je leven nu?

In The Journey Method komen wetenschappelijk onderbouwde therapieën en krachtige, eeuwenoude gebruiken samen.

In een 1 tot 4 uur durend proces kun je resultaten behalen waar anders jaren van cognitieve therapie, mindfulness en gedisciplineerde vormen van ontwikkeling voor nodig kunnen zijn.

Waarom? Omdat The Journey in gaat op fysieke, emotionele, psychologische en zelfs zielsaspecten in één proces.

Vanwege de resultaten passen doktoren, psychologen en vele andere professionals in de persoonlijke ontwikkeling en gezondheidszorg deze methodiek toe.

Wereldwijd wordt het in 48 landen gebruikt en heeft het miljoenen levens, met verschillende geloofs- en levensovertuigingen getransformeerd.

Hoe ziet de sessie eruit?

We beginnen de sessie door stil te staan bij wat je wilt. Deze intentie kan bijvoorbeeld te maken hebben met dat je je vrijer wilt voelen of simpelweg meer wilt kunnen genieten. Ook kan het zijn dat je ergens tegen aan loopt of vanaf wilt. Bijvoorbeeld aanhoudende (werk)problemen en lichamelijke of mentale klachten.

Zittend sluit je je ogen en ga je op introspectie. Introspectie betekent letterlijk naar binnen kijken. In andere woorden leer je jezelf beter kennen. En dat is essentieel als je je levenskwaliteit wilt verhogen. 

Ik begeleid je door je vragen te stellen waar je op mag antwoorden. Zo simpel is het. Je hoeft niets. Alles is een uitnodiging zodat je kan zien wat je nog niet hebt gezien.  

Het kan bijvoorbeeld dat je je met behulp van mijn vragen realiseert wat je aandeel is in een kwestie. Na dit inzicht kan maar zo de oplossing komen waar je naar zocht. Zo ontdekken we samen in dit proces wat je nodig hebt om je levenskwaliteit omhoog te laten gaan. 

Feitelijk los je in het laatste voorbeeld al een blokkade op. Zo zet je op allerlei vlakken krachtige stappen. Het resultaat is dat gedachten en gedragingen die je niet meer dienen, worden vervangen voor gedachten en gedragingen die je wel dienen. Dit gebeurt natuurlijkerwijs en heeft een positief effect op alles in jou en in relatie met anderen.

Nu denk je wellicht; zó makkelijk? Eerlijk is eerlijk, het gaat niet vanzelf. Wel natuurlijkerwijs. Je hebt er actief voor te gaan. Als je bereidt bent om dat te doen en mijn hulpmiddelen gebruikt ter integratie dan ga je zeker verschil merken.

Vergelijk het verloop van de sessie met het gevoel dat je auto rijdt en opeens opmerkt al bij de bestemming te zijn aangekomen (nu al?). Het ging automatisch, zonder er heel bewust mee bezig te zijn geweest.

Net als in de auto ben en blijf je je tijdens de sessie altijd bewust van je omgeving. Je hoeft nu echter geen handeling te verrichten, iets te kunnen of te weten. Je bent je te allen tijde bewust genoeg om te bepalen wat jij wel en niet wilt. En dat vanuit je stoel 😉

The Journey staat bekend om zijn resultaten. Benieuwd?

Robertvaningen.nl draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders